torsdag 7 augusti 2008

Det var bom, bom, bom...

...det var Bohus Bataljon... ...det var inte så många kvar från den i det närmaste avsomnade supporter-föreningen till IK Oddevold, som hette/heter (?) Bohus Bataljon. Men den här unge mannen dunkade ordentligt på sin trumma under "seriefinalen" i Div II Västra Götaland mellan IK Oddevold och Mellerud på Rimnersvallen i Uddevalla i tisdags. Han lyckades få igång oss sju på Norra stå, men de övriga 863 på läktarna var tysta och passiva. Som vanligt.
Oddevold vann med 2-1, gick upp i serieledning, och den sjuhövdade klacken tar naturligtvis åt sig hela äran! Fattas bara annat.

8 kommentarer:

Anonym sa...

2008-08-07. Det var precis så, De mindre alerta supportrarna var VÄLDIGT tysta. Dock skall de ha en eloge för att de vaknade vid Oddevolds båda mål. Nu går resan i serien vidare med goda förhoppningar om en trevlig höst för vårt kära Oddevold.
Bent-Eric Dahl Uddevalla

Anonym sa...

Synd att jag inte kunde vara på plats med anledning av sjöresa till Åstol, men Harriet från "slätta" höll väl ställningarna, därav det goda resultatet för IKO - MOT ETTAN så kanske jag får se dom möta Norrby på Borås Arena till nästa säsong.

Solnasnackar´n sa...

Jodå, Harriet var på plats och förgyllde tillställningen. Hon ingick i de sju.
Framåt stolta IKO!
Åstol, skulle inte hemmasonen Peter Harryson framträda där, men passade på att bryta benet?

Anonym sa...

Och vi alerta supportrar åker ju på alla bortamatcher.

Solnasnackar´n sa...

OK Sannes, till och med hemmamatcherna på Rimnersvallen är ju ett slags bortamatcher för mig. Om det är lång väg till Tipperary så är det är lång väg från Solna till Uddevalla.
Så det får bli två-tre "bortamatcher" hemma per säsong.

Anonym sa...

Ja bor man på fel sida av Sverige så blir det bortamatcher hela tiden.
Imponerande att se två-tre matcher på Vallen.
Annars så brukar jag och Herr Dahl kampera ihop när det vankas bortamatch... :)
På hemmamatcherna håller jag vid mittlinjen på ståplatsläktaren.

Anonym sa...

Vid senaste segermatchen mot Varberg fanns utöver ego även vår "Harriet" från slätta på plats, men hon heter i själva verket Christina om jag uppfattade det rätt (kanske var det Elisabeth), ja det vet Bengt Dahl som även var på plats och kanske ännu inte bränt så många hjärnceller - så ung o vacker !!!

Solnasnackar´n sa...

Är det Harriet Christina Elisabeth som är vacker?