lördag 25 december 2010

Nordtorpskollektion in i Julgranskriget

Bloggvännen Lae i Nordtorp har sänt in fyra granar att deltaga i Julgranskriget 2010, som i krigets sista skälvande dagar verkligen eskalerat. Den 28 december blåses som bekant Eld Upphör!
Innegranar:
Utanför toaletten i en galleria i Funchal på Madeira fotograferades ovanstående mästerverk. Julgranspyntet värre än pynt som kan ses i spelstaden Las Vegas, enligt fotografen.
Granen i bostaden i Nordtorp, Västra Götaland, pryds av ett elegant juleträd med inte mindre ån TVÅ toppar. Granen egenhändigt hemsläpad av moran till Nordtorp.
Utegranar:
Nordtorparna körde vägen förbi Hötorget i Borås och tog denna bild som har allt. Gamla Televerksstationen och Borås Wäfveri till vänster, Granen och Carolikyrkan i mitten och springbrunnen i förgrunden. Om det skulle vara något att klaga på så är det att korset på kyrkotornet missades. Men vad gör väl det när granens toppstjärna är med och det är ju granen som ska vinna kriget. Dessutomär granen huggen i Nordtorpsskogarna! (Skrivet av fotografen själv)
Vårfloden förstörde fina Lidobadet i Funchal. Men utanför badets entré lyser ovanstående gran upp i Julemörkret.

Fotnot: Klicka på etikett Julgranskrig 2010, så hittar du övriga krigsdeltagare. OBServera: Eld Upphör blåses den 28 december på Värnlösa barns dag.
 

Inga kommentarer: