söndag 18 maj 2008

Lördagskväll...

Lördagskväll i Storstockholmsområdet. Tid: Knappt 90 min. Allt enligt Länskommunikationscentralen.
Man kan ju fundera på vart samhället är på väg? Eller är det för reaktionärt?

22:27 CITY
MISSHANDEL, Hamngatan. Polis kallas till platsen med anledning av att tre gärningsmän misshandlar en målsägande genom att sparka på denne när han ligger på marken. När polisen kommer fram så finns ingen kvar på platsen.

22:01 SÖDERTÖRN
MISSHANDEL, Haninge centrum. Polis och ambulans kallas parken vid sjön Rudan med anledning av att en kille blivit nerslagen. Målsägande ligger ner på marken och blöder från ansiktet enligt anmälaren. När polisen är på väg fram inkommer ytterliggare samtal om att de aktuella gärningsmännen just nu misshandlar en kille till vid pendeltågsstationen. Flera polisenheter är på väg för att lokalisera gärningsmännen.

21:28 NORRORT
BRÅK, Viksjö centrum. Polis kallas till platsen med anledning av att ett 20 ungdomar slåss på adressen. När polisen kommer fram har ungdomarna gått åt olika håll men man anträffar en ungdom som blöder och rekvirerar en ambulans. Polisen fortsätter att utreda omständigheterna på platsen.

21:09 SÖDERORT
GROV MISSHANDEL, Vinggatan / Skarpnäcks allé. Ambulans och polis kallas till platsen med anledning av att en yngre kille blivit misshandlat av ett större ungdomsgäng. Enligt uppgift skall målsägande blivit sparkad i huvudet. Målsägande förs med ambulans till sjukhus. Ingen misstänkt greps i anslutning till händelsen.

1 kommentar:

Lae i Nordtorp sa...

Att fundera över problemen kan aldrig vara bakåtsträvande. Här måste alla goda krafter samverka.